Doposażenie pizzerii i kebabowni, poszukuję dobrego sprzętu

#2017-02-09 23:26:01 

salamandra

Użytkownik

Posty: 92

Skąd: Bolesławiec

Wiek: 47

Razem z bratem prowadzimy nieduży lokal, porządny turecki kebab i do tego pizza american style. Od pewnego czasu zauważamy że nasz sprzęt już kiepsko się sprawuje, należałoby go wymienić na nowszy. Gdybyście polecili jakąś sprawdzoną hurtownię to byłabym zobowiązana.
#2017-02-10 01:14:38 

SEELRYSARNE

Użytkownik

Posty: 54

Skąd: Grodzisk Mazowiecki

Wiek: 24

Nie powinno być problemu ponieważ jest duże zapotrzebowanie na takie wyposażenie. Dość się rozejrzeć ile punktów z kebabem i pizzą jest w praktycznie każdym mieście. Trzeba tylko uważać na jakość i brać sprzęt od solidnych wytwórców.
#2017-02-10 03:27:23 

menager

Użytkownik

Posty: 60

Skąd: Radom

Wiek: 45

Ja zaopatrywałem się jak dotąd tylko tutaj: https://probox.pl/kategoria-produktu/17/pizzeria-i-kebab. Mają wyposażenie pizzerii na naprawdę fajnym poziomie pod względem wydajności, do kebabu też raczej wszystko co potrzebne. Osobiście polecam.
#2017-02-10 04:55:39 

narciarka

Użytkownik

Posty: 66

Skąd: Jelenia Góra

Wiek: 56

To ważne żeby zainwestować w odpowiedni sprzęt. U nas w restauracji odziedziczyliśmy dużo rzeczy po poprzednim właścicielu i nie trzeba było zbyt dużo inwestować na starcie. Teraz już widać zużycie więc i nas ten wydatek czeka.
#2017-02-10 06:33:34 

Bonus BGC

Użytkownik

Posty: 80

Skąd: Komorniki

Wiek: 15

Jak tak patrzę na sytuację to zdaje mi się że poziom zaplecza technicznego w gastronomii polskiej jest regularnie coraz lepszy. Widać że jest potrzeba używania solidnego wyposażenia i to się chwali.
#2017-02-10 06:49:06 

konsolowiec

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Rakowice

Wiek: 37

Mam znajomego w sanepidzie i jego zdaniem też jest coraz lepiej. Rośnie kultura gastronomiczna, tak mój znajomy zawsze mówi. I to jest super bo lokale zyskują klientów a klienci są zadowoleni.
#2017-02-10 09:15:49 

skostniała

Użytkownik

Posty: 84

Skąd: Szczecinek

Wiek: 22

Lubię dobry kebab, czasami mięso nie wychodzi odpowiednie przez kiepski rożen. Zwróćcie na ten element uwagę bo zdarza się że mięsko wychodzi zbyt suche albo niedopieczone.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015